Подивіться на сайт

Avatar

Від ukrainoid 24-12-2014 20:42:40

Новенький · 2 повідомлень

Так трапилось, що всі технологічні новини, я переглядаю на Укр.неті. Але самі, подивіться, їхня стрічка новин не дуже інформативна та щоб отримати інформацію потрібно завжди переходити на інші сайти, та де які з них виглядають як старі меблі. Плюс багато новин публікуються на російській мові, а так хочеться, щоб більше було українських новин.

Тому в мене народилась ідея, зробити свій сайт з новинами українською мовою. Не думаючи, обрав вордпрес як платформу для нового сайту: є трохи знань та умінь по створенню шаблонів. З самого початку ставив на перший план адаптивність та мінімалізм при створені шаблону, а також для прикладу один зарубіжний сайт тієї ж тематики. Тому сайт трохи схожий на нього, але це тому, що дизайнер з мене поганий і мені легше скопіювати, ніж створити щось своє.

На мою думку, ще не зроблено і 40% відсотків того, що задумав, але вже достатньо для того щоб показати іншим і отримати перші відгуки, які допоможуть надалі продовжувати створювати найкращий сайт новин про технології, гаджети та софт українською мовою.

Якщо, вам цікава ця тематика і є трохи часу, то прошу відвідати сайт: http://gikz.net/ і в цій темі відповісти: що сподобалось, які помилки знайшли, чого бракує. Заздалегідь дякую!