Редагування дизайну

Avatar

Від gorislavets 11-02-2016 18:02:36

Сусід · 101 повідомлень

Доброго дня! Звертаюсь безпосередньо до AzzePis. Це може скоріше приватне питання, але не бачу, яким чином можна написати тут в приват. Ви колись казали, що можете безкоштовно допомогти з редагуванням дизайну україномовних соціальноважливих проектів. Я власник сайту http://www.uaestrada.org, чи можете допомогти мені  зробити другий сайдбар зліва і розширити межі теми, звуживши до мінімуму порожні поля по боках? У мене на це не вистачає клепок. Уроки на цю тему нічого не дали, я зрозумів, що кожна тема редагується індивідуально. Іншу тему брати не хочу, бо сайт існує 5 років і переважна більшість користувачів висловились за збереження старого дизайну.

Avatar

Від AzzePis 12-02-2016 14:24:56

Administrator · 1,001 повідомлень

Вітаю. Якесь дуже знайоме це питання. Щодо допомоги - як на мене, немає сенсу перероблювати ваш шаблон, він застарілий у всіх сенсах. Набагато легше взяти потрібний по структурі і дещо в ньому змінити, аби зберегти дизайн. Плюс отримаєте багато "плюсів" на додаток.
Для прикладу, я знайшов таку безкоштовну тему https://ru.wordpress.org/themes/hueman/ і буквально кількома рядками стилів додав ваші "фони" і картинки", вийшло щось таке:
dYHAcYC.png

а якщо трохи постаратися - взагалі ідентичний можна зробити.

плюс тема адаптивна, і гарно виглядає на мобільних пристроях:
hueman-preview.jpg

та має ще багато-багато функцій і можливостей - http://presscustomizr.com/hueman/


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною