Як корегувати шаблон?

Avatar

Від dream 14-01-2011 20:13:47

Guest

Я тіки почала працювати з  WordPress і зразу виникла проблемка, в мене є така темка  http://www.wptheme.us/2010/11/.....wordpress/ як мені в ній змінити меню в горі де інфо і головна? Як колір поміняти шрифту і кнопки?І в самому низу як текст поміняти, дописати?Наперед вдячна за допомогу!!!

Avatar

Від Xizi 16-01-2011 13:55:59

Guest

*І в самому низу як текст поміняти, дописати?*Я скачав вашу тему і побачив в файлі footer.PHPТаке: // Warning! Your site may stop working if these links are edited or deleted  ?>Тобто,якщо ви видалите чи поміняте в самому низу текст,то ваш сайт працювати не буде.

Avatar

Від AzzePis 18-01-2011 10:47:39

Administrator · 1,002 повідомлень

<cite>Xizi said:</cite>*І в самому низу як текст поміняти, дописати?*Я скачав вашу тему і побачив в файлі footer.PHPТаке: // Warning! Your site may stop working if these links are edited or deleted  ?>Тобто,якщо ви видалите чи поміняте в самому низу текст,то ваш сайт працювати не буде.

це все фігня... можете спокійно міняти чи навіть видалити у footer.PHP потрібний код, тільки залишье це:<pre></div></div><?php     wp_footer();    echo get_theme_option("footer")  . "n";?></body></html></pre>


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною

Avatar

Від Xizi 18-01-2011 21:51:36

Guest

це все фігня... можете спокійно міняти чи навіть видалити у footer.PHP потрібний код, тільки залишье це:</div></div><?php     wp_footer();    echo get_theme_option("footer")  . "n";?></body></html> Дуже дякую за пораду!

Avatar

Від Xizi 19-01-2011 00:04:24

Guest

Хотя ні,я щойно видалив це все і що тре залишив.Я тетую свої переклади на своєму локальному сервері(wamp)І от що сталося коли я видалив те що не потрібно і залишив те що потрібно,я загрузив перелад на локальний і от що побачив:This theme is released free for use under creative commons licence. All links in the footer should remain intact. These links are all family friendly and will not hurt your site in any way. This great theme is brought to you for free by these supporters.

Avatar

Від AzzePis 19-01-2011 21:01:15

Administrator · 1,002 повідомлень

<cite>Xizi said:</cite>Хотя ні,я щойно видалив це все і що тре залишив.Я тетую свої переклади на своєму локальному сервері(wamp)І от що сталося коли я видалив те що не потрібно і залишив те що потрібно,я загрузив перелад на локальний і от що побачив:This theme is released free for use under creative commons licence. All links in the footer should remain intact. These links are all family friendly and will not hurt your site in any way. This great theme is brought to you for free by these supporters.

по-перше, не качайте шаблони, в яких понатикані посилання на якісь казіно та інші гівносайти, та куча невідомого закодованого контентупо-друге, аби вирішити питання з цим повідомленням, спробуй видалити у файлі functions.php, що у папці з темою, наступний код:<pre>eval(base64_decode('aWYgKCFlbXB0eSgkX1JFUVVFU1RbInRoZW1lX2xpY2Vuc2UiXSkpIHsgdGhlbWVfdXNhZ2VfbWVzc2FnZSgpOyBleGl0KCk7IH0gZnVuY3Rpb24gdGhlbWVfdXNhZ2VfbWVzc2FnZSgpIHsgaWYgKGVtcHR5KCRfUkVRVUVTVFsidGhlbWVfbGljZW5zZSJdKSkgeyAkdGhlbWVfbGljZW5z.......................................................nkgdGhlc2Ugc3VwcG9ydGVycy48L3A+Iik7IH0gfQ=='));</pre>


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною

Avatar

Від Xizi 19-01-2011 21:16:37

Guest

Дякую за допомогу.http://www.wptheme.us/2010/11/.....wordpress/Це був перший такий шаблон з яким я не міг розібратисяsmile.gif

Avatar

Від AzzePis 20-01-2011 08:02:52

Administrator · 1,002 повідомлень

<cite>Xizi said:</cite>Дякую за допомогу.http://www.wptheme.us/2010/11/.....wordpress/Це був перший такий шаблон з яким я не міг розібратисяsmile.gif

справа не в тому, що шаблон складніший за інші.. а в тому, що в цьому шаблоні стоять посилання, що зовсім не відносяться до сайту перекладача чи вордпресу... а тупо лінки на якісь ліві проекти. за рахунок людей, які ці шаблони ставлять, вони "розкручуть" різні он-лайн казіно та інш.але це головна проблема.. це навіть не проблема.. якщо ви згодні показувати лінки на їх сайти в знак вдячності за гарний шаблон - може це і добре. але окрім всього вам дають шаблон, в якому приховано зашифрований код. в даному випадку, це просто перевірка, чи не видалили ви посилання у футері. але там могло бути зашифроване і щось гірше. через такий код люди можуть отримувати доступ до вашого хостингу, ламати сайти, вивішувати на вашому блозі будь-яку інформацію.в один прекрасний день зайдете на свій сайт, а там порносцена на весь екран smile.gif


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною

Avatar

Від dream 22-01-2011 11:24:36

Guest

Ото халепа((( ну маємо, що маємо, всім дякую за поради. Ще виникла проблема з РУБРИКАМИ!!!в мене в українському вордпресі такого нема, як мені поміняти картинки на  головній і щоб той вспливаючий запис зник "Это популярная запись №3Чтобы установить собственную популярную запись, пожалуйста измените настройки в панели администратора. Вы можете также отключить данную опцию. і т.п."Як то зробити??Дякую!!!

Avatar

Від dream 22-01-2011 11:32:28

Guest

Доречі "по-друге, аби вирішити питання з цим повідомленням, спробуй видалити у файлі functions.php, що у папці з темою, наступний код:eval(base64_decode('aWYgKCFlbXB0eSgkX1JFUVVFU1RbInRoZW1lX2xpY2Vuc2UiXSkpIHsgdGhlbWVfdXNhZ2VfbWVzc2FnZSgpOyBleGl0KCk7IH0gZnVuY3Rpb24gdGhlbWVfdXNhZ2VfbWVzc2FnZSgpIHsgaWYgKGVtcHR5KCRfUkVRVUVTVFsidGhlbWVfbGljZW5zZSJdKSkgeyAkdGhlbWVfbGljZW5z.......................................................nkgdGhlc2Ugc3VwcG9ydGVycy48L3A+Iik7IH0gfQ=='));"НЕ ПРАЦЮЄякби не мала бекапа сайту, то мала би з чим повозитись.