Не працює автоматичне оновлення

Avatar

Від Pavel 16-02-2011 00:35:04

Учасник · 10 повідомлень

Вітаю вас. У мене така проблема,після переходу на новий хостинг не працюють автоматичні оновлення (ні плагінів,ні ВП). Після спроби оновити плагін або ВП,видає таке повідомлення:"Автоматичне оновлення WordPress аварійно завершилось - спробуйте ще раз." І нижче поше процес на якому зупинилось оновлення: "Завантажую оновлення з http://downloads.wordpress.org.....5.3.zip…Розпаковую оновлення…"На контент стоять права 755 пробував ставити 777,не допомогло. Очистив фаіл htacses не допомогло. На попередньому хості під час оновлень запитувало пароль від ФТП,тут же не питає,просто каже що аварійно завершилось. Вручну оновлюються,але це дуже незручно. У чому може бути проблема? Дякую.

Avatar

Від black0wolf 16-02-2011 07:29:36

Сусід · 86 повідомлень

Так, на деяких хостингах недоступне автоматичне оновлення.А на рахунок "аварійно завершилось" можливо під час оновлення ви вийшли з адмінки.


.:: Створюємо сайт разом - TheWebSite.in.ua | Блог Black0wolF - Техніка, подорожі та інші цікавинки ::.

Avatar

Від Pavel 16-02-2011 09:37:36

Учасник · 10 повідомлень

<cite>black0wolf said:</cite>Так, на деяких хостингах недоступне автоматичне оновлення.А на рахунок "аварійно завершилось" можливо під час оновлення ви вийшли з адмінки.

І що зробити щоб воно було доступне? Щось прописати в WP чи написати щось адмінам аби дали доступ,але до чого саме, я не знаю. А на рахунок "аварійно завершилось" звісно ж я нівякому разі не виходив з адмінки допоки не побачу результат оновлень,система постійно викидає це повідомлення чи то при обновленні WP чи при обновленні плагінів.Цкаво чого оновлення переривається саме на процесі рзпакування?

Avatar

Від AzzePis 18-02-2011 09:23:16

Administrator · 1,001 повідомлень

треба запустити оновлення, як тільки воно "аварійно" завершиться, подивитись логи помилок вебсерверу і виходячи з того, що там буде написано вирішувати проблему.якщо доступу до логів не має - пишіть в суппорт своєму хостеру, або переходьте до нас на wordpress хостингsmile.gif


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною

Avatar

Від skinik 21-02-2011 18:43:35

Guest

Можливо, на хостингу надто малий ліміт RAM і WP не може розпакувати і перемістити файли

Avatar

Від Pavel 11-03-2011 18:39:10

Учасник · 10 повідомлень

Я помітив що всі оновлення завантажуюються у папку wp-content/upgrade ,але як це виправити я незнаю.Я вже її видаляв,але при оновленні ВП чи плагіна вона знову створюється,незнаю як це виправити.У кого які думки по даній ситуації?

Avatar

Від skinik 11-03-2011 19:08:28

Guest

А для чого її видаляти? Нехай буде собі

Avatar

Від Pavel 11-03-2011 19:48:27

Учасник · 10 повідомлень

<cite>Юрко Червоний said:</cite>А для чого її видаляти? Нехай буде собі

Чогого ж тоді плагіни з неї не обновлюються а так і залишаються там? Рельно вже і незнаю,я вже що тільки непробував нічого недопомагає,правда 1 плагін автоматично оновився і все,далі все знову застрягло.Вже ця фраза "Завантажую оновлення з http://downloads.wordpress.org.....5.9.zip…Розпаковую оновлення…" дітала.

Avatar

Від AzzePis 12-03-2011 09:16:17

Administrator · 1,001 повідомлень

<cite>Pavel said:</cite>Чогого ж тоді плагіни з неї не обновлюються а так і залишаються там? Рельно вже і незнаю,я вже що тільки непробував нічого недопомагає,правда 1 плагін автоматично оновився і все,далі все знову застрягло.Вже ця фраза "Завантажую оновлення з http://downloads.wordpress.org.....5.9.zip…Розпаковую оновлення…" дітала.

як я писав і інші, справа скоріше за все у хостингу. це легко перевірити.заходите на wphost.me та замовляєте тестовий хостинг. це безкоштовно та можна користуватись 5 днів. Ставите там копію свого сайту і пробуєте оновитись, якщо все ок - то ви знаєте у чому проблема smile.gifось тут відео, як замовити тестовий хостинг - http://faq.wphost.me/hosting/y.....-periodom/


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною