Проблема виведення фото у короткій новині матеріалу.

Avatar

Від dzerk 16-12-2012 00:21:19

Новенький · 4 повідомлень

Проблема виведення фото у короткій новині матеріалу. Якщо з компа завантажую фото, то його можна побачити і в короткій, і повної новини. Якщо з бібліотеки завантажених фото сайту, то тільки в повній новині, а в короткій ще раз повторює назву статті у вигляді посилання. Ось перша, третя та четверта новини , в яких фото завантажене з бібліотеки , а друга новина - фото з ​​компа  https://dzerkalo.kr.ua/?cat=22. Підкажіть, будь ласка, що потрібно підправити.

Avatar

Від AzzePis 16-12-2012 15:11:41

Administrator · 1,001 повідомлень

покажіть код новин 1 і 2 з редактора публікацій


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною

Avatar

Від dzerk 16-12-2012 16:33:05

Новенький · 4 повідомлень

будь ласка.

1 новина (не показує фото, яке я загружав із бібліотеки файлів сайту) : <p style="text-align: justify;"><a href="https://dzerkalo.kr.ua/wp-content/uploads/2012/12/Олександрійського_р._герб.jpg"><img class="alignleft size-thumbnail wp-image-71" title="Олександрійського_р._герб" src="https://dzerkalo.kr.ua/wp-content/uploads/2012/12/Олександрійського_р._герб-150x150.jpg" alt="" width="150" height="150" /></a>Був проект рішення виконкому, згідно якого відкриття центральної ялинки міста планувалося 19 грудня.<!--more--></p>
<p style="text-align: justify;">Але  13 грудня  виконавчий комітет Олександрійської міської ради затвердив новорічно-різдвяні заходи і прийняв рішення, які дещо відрізняються від проекту.
У відповідності до них театралізоване відкриття міської новорічної ялинки на пл. Леніна заплановано на 27 грудня.
Побувати на традиційному святковому ранку маленькі олександрійці зможуть 28 грудня в Палаці культури «Світлопільський». А з 2 по 12 січня щодня об 11 годині розважальні дитячі програми проходитимуть біля міської ялинки.
Закриття центральної ялинки відбудеться, як і планувалось раніше, 13 січня.</p>

<pre style="text-align: justify;"><a href="http://alnews.com.ua/">Джерело</a></pre>

2 новина (показує фото, бо загружав з компа): <p style="text-align: justify;"><img class="alignleft size-thumbnail wp-image-71" title="Олександрійського_р._герб" src="https://dzerkalo.kr.ua/wp-content/uploads/2012/12/Олександрійського_р._герб-150x150.jpg" alt="" width="150" height="150" />Працівники міліції затримали підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень.<!--more--></p>
Працівники Олександрійського РВ УМВС у результаті проведення слідчих дій затримали 31-річного жителя одного із сіл району, повідомляє Управління МВС України в Кіровоградській області. Чоловік підозрюється  у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення від селищного голови про те, що в одному із населених пунктів району побили 39-річного місцевого жителя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Каретою швидкої потерпілого було доставлено до районної лікарні. В реанімаційному відділенні, не приходячи до тями, через кілька годин чоловік помер. За висновками СМЕ смерть потерпілого настала внаслідок травматичного шоку від отриманих множинних переломів ребер та гомілки.

Попередньо встановлено, що місцевий житель разом розпивав спиртні напої із знайомим у нього вдома. Потім залишив оселю господаря, а згодом знов повернувся та покликав товариша на кілька слів на вулицю. Саме там між чоловіками і виникла сварка, під час якої один із них завдав іншому численних ударів руками і ногами. Травми виявилися не сумісними з життям.

За словами начальника Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області Василя Титаренка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано, йому обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває розслідування.

Раніше зловмисник був засуджений за скоєння крадіжки, незаконного заволодіння транспортним засобом та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Нині чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Avatar

Від dzerk 16-12-2012 16:58:41

Новенький · 4 повідомлень

бачу різниця в коді <a href="https://dzerkalo.kr.ua/wp-content/uploads/2012/12/Олександрійського_р._герб.jpg">  . я його видалив у першій новині, але все без результатно. може справа у шаблоні?використовую Portal Theme Options

Avatar

Від AzzePis 26-12-2012 22:43:57

Administrator · 1,001 повідомлень

у першій новині у вас урл зображення https://dzerkalo.kr.ua/wp-content/uploa ... 50x150.jpg посилається на неіснючий файл


Український хостинг для WordPress | Шаблони та плагіни для WordPress українською
Тут можна купити домен за найкращою ціною

Avatar

Від mr.psiho 27-12-2012 18:07:05

Сусід · 160 повідомлень

Моя думка, що тема була активована після того, як завантажені фото  медіа бібліотеці. І у цій новій темі застосовується розмір фоток, що раніше не застосовувався, а відповідно мініатюри до них не були згенеровані. І навпаки, коли ви завантажуєте нові фото (наприклад зараз з комп'ютера) з активованою цією темою, то мініатюри генеруються і тому фото показується.
Тож я думаю ,що вам варто перегенерувати всі старі фото на предмет нових мініатюр. З цим успішно справиться плагін Regenerate Thumbnails (http://wordpress.org/extend/plugins/reg ... humbnails/)


Сайти на WordPress будь якого рівня складності. Сайти на LiveStreet будь якого рівня складності. А ще ми любимо корів)) Звертайтесь. ;)